Vítejte na stránce uživatele Angelara

Je čas oslavit mé první výročí na Signálech

15. 3. 2009 22:26

15.3.2008 ve 22:26 jsem se zaregistroval na Signály.cz.

Je čas si zavzpomínat, co všechno jsem za ten rok s pomocí Signálů mohl prožít a jak mi pomáhaly ve zbožnosti či jak jsem já mohl pomáhat jiným ve víře a zbožnosti jejich.

Co mě vedlo k registraci? - Návštěva diecézního setkání mládeže brněnské diecéze s jejím biskupem Vojtěchem, kde byly Signály.cz zdařile propagovány.

Kdy jsem se zaregistroval? - Hned ten večer, co jsem ze setkání mládeže přijel.

Proč jsem si založil blog? - Abych mohl zpravovat své přátele a známé hromadně o mém semestrálním studijním pobytu v severoněmeckých Brémách.

Jak jsem přišel k autorizaci? - Požádal jsem o ni na dálku a na základě potřebných dokumentů mi byla autorizační práva přiznána.

Koho jsem potkal? - Jedná se o spoustu skvělých lidí. Některé jsem znal z různých míst, jiné jsem kdysi znal a po době si na ně vzpomněl, ale pak je zde také asi osmičlenná skupinka lidí, se kterými jsem se seznámil přímo přes Signály a jsem za to moc rád. Ti lidé sami ví, o koho se jedná. Mohu tedy jenom vyjádřit díky.

Jak jsem dostal právo autorizovat? - Tak to jsem dostal z ničeho nic. Jednoho krásného dne jsem byl požádán, zda se toho mohu ujmout, protože bych pokrýval mé bydliště Velkomeziříčsko a mou školu v Pardubicích. Od té doby mám již několik málo registrací a autorizací na svědomí.

 

Zobrazeno 1317×

Komentáře

Vojta Novák

Blahopřeju k výročí!<br />
Já mám shodou okolností svý první signálový narozeniny v úterý... :-)

vojtec

:-) to je pěkné, že tři z těch bodů se více či méně dotýkají mě :-D <br />
Věřím, že po letošních diecézkách budou signály obohaceny o další spoustu lidí, jako jsi Ty. Díky za Tvou pomoc s propagací a autorizací (a propos, kam se letos chystáš na diecézko, zase do Brna?)<br />
Pro ostatní čtenáře: pokud chcete s propagací (nejen) na diecézkách pomoci, neváhejte si ve společenství www.signaly.cz/propagace najít koordinátora pro váš kraj a jemu se ozvat;-)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio