Vítejte na stránce uživatele Angelara

Pouť do Mariazell 2009

17. 3. 2009 23:04
Rubrika: Poutnictví | Štítky: Mariazell

Drazí přátelé poutníci,

letošní léto bych rád strávil jako poutník. Jako poutník, který hledá své spočinutí v Kristu Pánu a s pomocí mocné přímluvy Panny Marie jde životem a poznává krásu Božího stvoření na každém kroku a v každém člověku, kterého potkává.

Chtěl bych prožít pouť ponořen v modlitbách a vidět svět i trochu jinak. Aspoň na nějaký ten den se chci zklidnit a naslouchat Božímu slovu ke mně neustále přicházejícímu.

Chci se vydat na pouť do Mariazell. Proč zrovna tam, to by bylo na delší povídání, ale zkrátka bych to shrnul tak, že to Pánu Bohu za něco dlužím.

Chci Vás také vyzvat, jestli byste se nechtěli někdo připojit. Rád bych, dá-li Bůh, vyšel na začátku července z děkanského kostela sv. Mikuláše ve Velkkém Meziříčí. Domů bych se vrátil, dá-li Bůh, asi za tři týdny. Jde o trasu přibližně 250 km tam a to samé zpět.

Budu rád, pokud někdo z Vás bude sdílet podobnou touhu a chtěl by se připojit. Mohli bychom potom společně se na pouť vydat :).

Zobrazeno 2517×

Komentáře

hadovec

Angelar: takovéhle cestování "a divoko" je naprosto úžasné. nocovat kde chceš, ráno rozdělat oheň a uvařit si snídani, pak jít zase dál a tak.. jenže moderní lidé tomuto nejsou moc nakloněni. zvlášť pokud se pohybuješ v nějakém chráněném území. takže na tohle vážně bacha. myslim že rakušáci sou eště víc EKO-, BIO-, a grün než češi..

Angelar

hadovec: Tak to si koupím v Bio-obchodě nějaké bio-zápalky, abych mohl pálit bio-oheň a neznečišťoval jim to Eko-Rakousko :).

Zobrazit 11 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio